Bivši saborski zastupnik HDZ-a uhićen pod optužbom za silovanje! ‘Stavio me u klinč, držao je obje moje ruke. Nisam mogla ništa…’

P. N.

foto: Zvonko Kucelin / Zadarski list

foto: Zvonko Kucelin / Zadarski list

- Nisam prijavila odmah zato što se tog čovjeka bojim, za sebe i za svoju djecu, da meni ili njima nešto ne napravi. Rekla sam svojim roditeljima što se desilo, tata je htio da odmah idemo na policiju, ali mene je bilo strah i sram“, rekla je novinarima Nova TV žena koja je prijavila bivšeg HDZ-ovog saborskog zastupnika.Bivši saborski zastupnik Damir Škaro uhićen je zbog optužbe za silovanje, javlja Nova TV, točnije njihova emisija Provjereno, a do uhićenja je došlo nakon prijave zaposlenice Hrvatskog autokluba Siget. Damir Škaro, podsjetimo, bivši je zastupnik HDZ-a, osvajač olimpijske medalje u boksu i predsjednik autokluba Siget.


– On je mene doslovno napao s leđa, primio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Obje ruke stavio iza leđa, stavio me u klinč, s lijevom rukom je držao moje obje ruke, situacija je bila da se nisam mogla istrgnuti. Molila sam ga da prestane, onda mi je rekao da nemam ja šta govorit da prekine, ja ću radit šta ja hoću, a budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te, ispričala je novinarima Nova TV zaposlenica autokluba u kojem je Škaro predsjednik.


Navodno silovana žena rekla je da je nakon toga dva dana kod kuće plakala.
– Nisam prijavila odmah zato što se tog čovjeka bojim, za sebe i za svoju djecu, da meni ili njima nešto ne napravi. Rekla sam svojim roditeljima što se desilo, tata je htio da odmah idemo na policiju, ali mene je bilo strah i sram“, rekla je novinarima Nova TV žena koja je prijavila bivšeg HDZ-ovog saborskog zastupnika.


Ekipa emisije Provjereno navodi da su žene nerijetko iz Škarinog ureda izlazile uplakane, a žena koja gha je prijavila za silovanje rekla je da su ga se “zaposlenice bojale i dogovarale da zajedno odlaze s posla zbog toga”.