Kolinda

Bivša predsjednica na novim fotografijama otkrila veliku promjenu u svom izgledu

Portal Novi list

Nemoguće je ne primijetiti veliku promjenu u njenom izgledu i znatno vitkiji stas, na čemu su joj brojni komplimentiraliBivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Kanadi je sudjelovala na Halifax International Security Forumu, a mnogima su za oko zapele fotografije koje je objavila na svom Facebook profilu.


Nemoguće je ne primijetiti veliku promjenu u njenom izgledu i znatno vitkiji stas.

Mnogi njeni fanovi na Facebooku komplimentirali su njen novi izgled: “Jako lijepa žena”, “Kako ste smršavjeli”, “Lijepa i pametna”, samo su neki od komentara.


Već je poznato kako bivša predsjednica voli kombinacije koje laskaju njenoj liniji, a tako se oblačila i u Kanadi, u kombinacijama hlača, sakoa i košulja.Kolinda Grabar-Kitarović na Međunarodnom sigurnosnom forumu u Halifaxu sudjelovala je zajedno s više od 300 lidera u području obrane i sigurnosti.


Bili su tamo visoki državni, međunarodni i vojni dužnosnici, kreatori politika i javnog mijenja, predstavnici akademske zajednice i industrije…Svi zajedno raspravljali su o fluidnom međunarodnom okruženju u cilju predviđanja i analize te prilagodne i djelovanja u suočavanju s hitnim globalnim sigurnosnim izazovima i prijetnjama, objasnila je bivša predsjednica.