Leglo primitivizma

Mržnja prema Srbima: Navijači Dinama usred bijelog dana poslali nezamislivo primitivnu poruku. Čeka se postupanje policije

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

Skupina navijača Dinama razvila je jučer u Kustošijanskoj ulici transparent na kojem je pisalo: "Jebat ćemo srpske žene i djecu".Skupina navijača Dinama razvila je jučer u Kustošijanskoj ulici transparent na kojem je pisalo: “Jebat ćemo srpske žene i djecu”.


Fotoreporter Nikola Šolić snimio je to divljaštvo i primitivizam, a jutros je reagiralo Srpsko narodno vijeće te je predmetnu fotografiju objavilo na društvenmoj mreži Twitter, uz natpis: Zagrebačkim ulicama rulja mog života teče.

Da među navijačima zagrebačkog Dinama uistinu ne manjka mržnje, primitivizma i necivilizirane rulje jasno je svima koji nisu zaslijepljeni mržnjom, ali pri svemu tome jučerašnja poruka zaista je rijetko viđeno divljaštvo, o čemu svjedoče reakcije stotina i stotina ljudi na društvenim mrežama, koji pozivaju policiju da pod hitno pronađe i kazni mržnjom opsjednute divljake iz Kustošijanske ulice.