Gradska skupština

Bandić: Očekivano usvojen proračun Grada Zagreba za 2021.

Hina

Foto Matija Habljak/PIXSELL

Foto Matija Habljak/PIXSELL

"Očekivano. Proračun koji korespondira s vremenom, koji je realan, koji je socijalan i koji je ravnomjeran, vodi računa o razvoju cijeloga Grada", poručio je BandićZagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u utorak nakon prihvaćanja  proračuna Grada Zagreba za 2021., kako je ‘očekivano’ što je gradski proračun prihvaćen, jer korespondira s vremenom, realan je, socijalan i ravnomjeran.


“Očekivano. Proračun koji korespondira s vremenom, koji je realan, koji je socijalan i koji je ravnomjeran, vodi računa o razvoju cijeloga Grada”, poručio je Bandić nakon što je na sjednici Gradske skupštine, većinom glasova, usvojen gradski proračun za sljedeću godinu ‘težak’ 13,65 milijardi kuna..


Bandić je zahvalio svim gradskim zastupnicima koji su dignuli ruku za proračun – 27 zastupnika od njih 51.
“I to znači da Grad Zagreb ide dalje, ide u svih 17 četvrti sa svojim projektima”, poručio je.


Bandić je podsjetio da je to 21. proračun koji je predlagao i koji je usvojen.


“I kako stvari stoje, pripremit ćemo sve da opravdamo povjerenje Zagrepčana iduće godine i da realiziramo projekte koje smo zacrtali u proračunu”, rekao je zagrebački gradonačelnik.


Dodao je kako se može pratiti mjesečna realizacija onoga što je rekao u uvodnom govoru o proračunu na sjednici Gradske skupštine.


“Ja što kažem ljudima, to i napravim”, poručio je Bandić.  A sve ovo drugo – salonska priča, pričam ti priču, iluzije i tako dalje ostaju ali i brzo prođu, a djela ostaju vječno, kazao je.