Automobil se zapalio u tunelu Sveti Rok: Vatrogasci su bili brzi. Tunel je otvoren za promet

Hina

foto: screenshot

foto: screenshot

Zbog pojačanog prometa kolone su na ulasku na autocestu A1 u Lučkom iz smjera grada, Jadranskom avenijom vozi se u koloni od oko jedan kilometar.ZAGREB: Zbog požara u tunelu Sveti Rok, obje cijevi tunela privremeno su bile zatvorene, da bi nakon sat vremena ponovo bile otvorene za promet. U tunelu se, naime, zapalio automobil.


NOVO, 14,38: Obje cijevi tunela Sveti Rok otvorene su za promet. Promet je bio zatvoren u oba smjera jedan sat, jer se u tunelu zapalio automobil. 


Brzo su intervenirali vatrogasci, koji su gasili zapaljeni automobil, a potom je trebalo čekati da se cijevi razvjetre, da iziđe dim. 
Tunel je ponovo otvoren od 14.10 sati, a kolona u smjeru Dubrovnika duga je oko sedam kilometara. 


———————————————-


– Zbog požara u tunelu Sveti Rok na autocesti A1 u smjeru Splita, privremeno je obustavljen promet kroz tunel u oba smjera, a kolona u oba smjera je oko dva kilometra, izvijestio je u četvrtak popodne Hrvatski autoklub (HAK).


Zbog pojačanog prometa kolone su na ulasku na autocestu A1 u Lučkom iz smjera grada, Jadranskom avenijom vozi se u koloni od oko jedan kilometar.


U koloni koja se kreće sporije i uz povremene zastoje vozi se od naplatne postaje Lučko do čvora Bosiljevo na A1.


Na portalu 24 sata objavljena je snimka, koja pokazuje automobil u plamenuPromet je pojačan na autocesti A1 između čvorova Lučko i Zadar II u smjeru mora.


Povećana gustoća prometa je na čvoru 2 – Vrbovsko na autocesti A6 u smjeru Rijeke. Zbog radova vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, kolona je oko 500 metara.Na autocesti A7 kraj graničnog prijelaza Rupa u smjeru Slovenije kolona je oko jedan kilometar.


Na Istarskom ipsilonu (A9) prije naplatne postaje Umag u smjeru Slovenije kolona je oko dva kilometra.


Pojačan je promet i na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom.


Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.