Osvojio osam punata

Alkar Ante Zorica pobjednik 304. Bare

Hina

Foto Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto Ivo Cagalj/PIXSELL

Ante Zorica trostruki je slavodobitnik Alke i slavodobitnik svečane Alke u Vukovaru, što ga čini najtrofejnijim alkarom. Prošle godine također je osvojio natjecanje za Baru u pripetavanju s još dvojicom alkaraSINJ Alkar Ante Zorica pobjednik je 304. Bare s osvojenih 8 punata, a pobjednikom je postao nakon tri regularne utrke u kojima je pogodio čak dvije sride i jednom u dva.


Ante Zorica trostruki je slavodobitnik Alke i slavodobitnik svečane Alke u Vukovaru, što ga čini najtrofejnijim alkarom. Prošle godine također je osvojio natjecanje za Baru u pripetavanju s još dvojicom alkara.


Pobjedniku Bare alkarski vojvoda Boško Ramljak privezao je na koplje 200 centimetara zelenog sukna, a Viteško alkarsko društvo (VAD) nagradilo ga je brončanom plaketom Alke i novčanim iznosom od 15 tisuća kuna.
Momka pobjednika, Ivicu Marića iz Suhača, VAD je nagradio brončanom plaketom Alke. Natjecanja se nastavljaju i sutra .


Na alkarskom trkalištu u Sinju u petak su počela natjecanja uoči 304. Sinjske alke. Prvo pripremno natjecanje, Baru, pratilo je oko pet tisuća gledatelja, a završila je pobjedom najtrofejnijeg sinjskog alkara Ante Zorice.