PRIPREMA ZA IZBORE

HDZ odabrao kandidata za splitskog gradonačelnika: Zoran Đogaš je nestranačka osoba

Hina

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Za Đogaša se ističe da je čovjek  čije profesionalne i ljudske kvalitete jamče da je upravo on promjena koju Split hitno treba kako bi Grad "izvukli iz projektne blokade".SPLIT – Na sjednici Gradskog odbora HDZ-a u četvrtak poslijepodne kao kandidata te stranke za splitskog gradonačelnika na prijevremenim izborima svih 38 članova izabralo je prof. dr. Zorana Đogaša, priopćeno je iz splitskog HDZ-a.


“Naša odgovornost je bila prepoznati potrebe građana i na izborima ponuditi kandidata koji će biti najbolje rješenje”, navodi splitski HDZ u priopćenju.


Za Đogaša se ističe da je čovjek  čije profesionalne i ljudske kvalitete jamče da je upravo on promjena koju Split hitno treba kako bi Grad “izvukli iz projektne blokade”.
“Vjerujemo kako će građani prepoznati gospodina Đogaša kao osobu koja će donijeti prosperitet  našem gradu”, priopćio je splitski HDZ.


Bivši dekan Medicinskog fakulteta u Splitu Đogaš nije član HDZ-a i ta ga stranka kandidira za splitskoga gradonačelnika kao nestranačku osobu.


Dosad se nije bavio politikom pa je to njegov prvi politički angažman.


Trenutačno je Đogaš predstojnik Zavoda za neuroznanost i voditelj Centra za medicinu spavanja u Splitu.