Novi šef

Stjepan Adanić imenovan predsjednikom uprave JANAF-a

Hina

Stjepan Adanić

Stjepan Adanić

Uvjeren je da je započelo novo razdoblje za JANAF u kojem će se diverzificirati poslovanje prema zelenoj ekonomiji i niskougljičnoj energetskoj tranzicijiNadzorni odbor JANAF-a u četvrtak je imenovao Stjepana Adanića za predsjednika uprave na mandat od četiri godine, na temelju provedenog javnog natječaja, priopćili su iz JANAF-a.


Adanić je tim povodom istaknuo da je JANAF prevladao složeno razdoblje u toj kompaniji koja je bila suočena s s teškom reputacijskom i poslovnom krizom.


“Nakon rekordne 2020. poslovne godine, i u ovoj 2021. godini nastavili smo s ostvarivanjem iznimnih poslovnih rezultata. Tijekom proteklih godinu dana zadržali smo postojeće partnere i proširili njihov krug, a redom je riječ o iznimno uglednim svjetskim integriranim naftnim kompanijama i trgovcima naftom.
Kvalitetnim upravljačkim odlukama, dobrim odabirom strategije poslovanja i ulaganjem u odnose s partnerima, JANAF je dokazao kako je stabilna i sigurna kompanija te je zajamčena dugoročna održivost poslovanja”, naglasio je Adanić.


Uvjeren je da je započelo novo razdoblje za JANAF u kojem će se diverzificirati poslovanje prema zelenoj ekonomiji i niskougljičnoj energetskoj tranziciji, osigurati dugoročnu održivost, dokazati nultu stopu toleranciju na korupciju te potvrditi njihovu ključnu stratešku ulogu u energetskoj opstojnosti Republike Hrvatske.


Adanić je u JANAF-u od 1998. godine.