Trgovački lanac

Promjena na čelu Pevexa, izabrali su novog predsjednika Uprave

Hina

Foto Pevex

Foto Pevex

Krešimir Bubalo je od prosinca 2016. obavljao funkciju člana uprave Pevexa, a na novu je funkciju imenovan na novi mandat od pet godinaNadzorni odbor Pevexa u ponedjeljak je opozvao dosadašnjeg predsjednika uprave Juricu Lovrinčevića i za novog predsjednika uprave imenovao Krešimira Bubala, priopćeno je iz tog trgovačkog lanca.


Krešimir Bubalo je od prosinca 2016. obavljao funkciju člana uprave Pevexa, a na novu je funkciju imenovan na novi mandat od pet godina,


Kako se navodi u priopćenju, Bubalo je diplomirani ekonomist koji je svoje bogato profesionalno iskustvo stjecao na različitim upravljačkim pozicijama u privatnom i javnom sektoru.
Uz Krešimira Bubala, u upravi Pevexa su tri člana – Jure Radoš, Renata Duka i Ivan Jukić.


“Nadzorni odbor se zahvalio Josipu Lovrinčeviću na požrtvovnom radu i doprinosu koji je dao tijekom svog mandata”, zaključuje se u priopćenju, u kojem se ne iznose razlozi Lovrinčevića opoziva.


Inače, Jurica Lovrinčević je predsjednikom uprave Pevexa (tada još Peveca) imenovan u listopadu 2016. godine na mandat od pet godina, a prije toga je bio na dužnosti člana uprave.


Pevex trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske i zapošljava oko 2.000 radnika.