Jankomir

Pevec nastavlja s ulaganjima u prodajne kapacitete na području grada Zagreba

Portal Novilist.hr

Foto promo

Foto promo

Kupovinom prodajnog centra na Jankomiru, postali smo vlasnici jedanaestog od ukupno dvadeset i šest prodajnih centara u Hrvatskoj, rekao je Jurica LovrinčevićZAGREB Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, postao je vlasnikom nekretnina u ukupnoj vrijednosti od 83 milijuna kuna na području grada Zagreba. Riječ je o poslovnim prostorima i zemljištu na Jankomiru, ukupne površine 111.322 četvornih metara, na kojemu se već nalaze prodajni centar Pevec i trgovački centar Solidum. 


„Iznimno sam ponosan što smo postali vlasnici nekretnina u kojima se nalazi prodajni centar Pevec na Jankomiru. Ovo je ujedno naš najveći i najistaknutiji centar koji se odlikuje najširim prodajnim asortimanom od svih naših centara te našim kupcima pruža mjesto ugodne i povoljne kupnje. Nastavak je ovo uspješnog poslovanja koje se odražava upravo kroz ulaganja u postojeće i otvaranje novih prodajnih centara.


Kupovinom prodajnog centra na Jankomiru, postali smo vlasnici jedanaestog od ukupno dvadeset i šest prodajnih centara u Hrvatskoj. Upravo ovakav planski razvoj, koji potičemo otkad smo preuzeli odgovornost za tvrtku, osnažuje našu poziciju kao lidera na domaćem tržištu“, izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.
Prošle godine tvrtka Pevec sklopila je ugovor o kupoprodaji s tvrtkom OTP Aventin d.o.o. i tako postala vlasnikom nekretnine u industrijskoj zoni Bakar Kukuljanovo u kojoj također ima svoj prodajni centar, dok je ranije ove godine tvrtka sklopila ugovor o kupoprodaji zemljišta u Vinkovcima gdje planira izgradnju novog prodajnog centra kojim će otvoriti 50 novih radnih mjesta.


Prvi hrvatski trgovački lanac Pevec, na tržištu od 1990. godine, trgovina je prvog izbora za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta.