Atraktivan prostor

Otvorena je nova Konzumova prodavaonica na zagrebačkom Bukovcu

Portal Novilist.hr

Foto Konzum

Foto Konzum

Uz redovan asortiman s više od 5.000 artikala, u novoj kvartovskoj prodavaonici kupcima su na raspolaganju i odjeli Gastra, Voća i povrća te samoposlužna PekarnicaKonzum je otvorio vrata svoje nove atraktivne prodavaonice u Zagrebu, na adresi Gornji Bukovac 25, koja je uređena prema najnovijim standardima.


Stanovnicima Bukovca će se na površini od 400 m² osigurati gotovo sve što im treba za svakodnevne kupnje. Uz redovan asortiman, očekuje ih i velik izbor delikatesa te dnevno svježih namirnica na odjelu Voća i povrća.


Na Gastro odjelu u ponudi je bogat izbor gotovih jela, a samoposlužna Pekarnica ima raznolik asortiman dnevno svježeg kruha, peciva i drugih pekarskih proizvoda. 15 zaposlenika ove prodavaonice osigurat će kupcima kvalitetnu uslugu. Radno vrijeme nove kvartovske Konzumove prodavaonice na Bukovcu je od ponedjeljka do subote od 7.00 do 21.00 sat te nedjeljom od 8.00 do 13.00 sati.
„Otvorenjem još jedne prodavaonice, ovaj put na zelenom zagrebačkom Bukovcu, nastavljamo sa strateškim pristupom u razvoju Konzumove prodajne mreže u Hrvatskoj koji se temelji na kvalitetnoj dostupnosti našim kupcima, a koja uključuje i kvartovske trgovine pogotovo u većim gradovima.


Pritom nam je cilj da kroz naša tri formata prodavaonica (male trgovine, supermarkete i hipermarkete) odgovaramo na različite potrebe za kupnjom naših kupaca, bilo da se radi o velikim mjesečnim kupnjama ili svakodnevnim i manjim kupnjama.


Upravo zato, u Zagrebu trenutno poslujemo u 170 Konzumovih prodavaonica u kojima radi oko 2500 zaposlenika koji se svakog dana marljivo trude iskustvo kupnje učiniti što ugodnijim i kvalitetnijim za sve naše kupce“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.