Fan zona

Novi uspjeh globalne riječke franšize: Surf’n’fries ušao na britanske stadione!

Edi Prodan

Denis Polić i Andrija Čolak snimljeni pri početku svoje Surf'n'Fries priče u Rijeci / Foto Vedran Karuza

Denis Polić i Andrija Čolak snimljeni pri početku svoje Surf'n'Fries priče u Rijeci / Foto Vedran Karuza

Nadamo se da će dolazak kod WBA ujedno biti poticaj i za druge stadione, a riječ je dakako i o Premier League te Ligue 1, poručio je Čolak.Još jedan veliki uspjeh Andrije Čolaka i Denisa Polića te njihove franšize Surf’n’fries – postali su dio ponude na nogometnim utakmicama u Velikoj Britaniji.


Nakon dvije godine pandemije koronavirusa od ove sezone se na stadionima otvaraju navijačke, fan zone u kojima se, tri sata prije početka utakmice, okupljaju navijači s kupljenim pretplatničkim ili ulaznicama za jednu utakmicu.


Došao i taj dan


– Nakon dvije godine čekanja konačno je došao i taj dan, ušli smo fan zonu britanskog drugoligaša West Bromwich Albiona.
Inače ovo je ugovor koji smo potpisali prije dvije godine s franšizerom Rapid Retail iz Ujedinjenog kraljevstva koji rade na svim velikim stadionima u UK-u i Francuskoj.


Nakon potpisa ugovora krenula je na žalost korona i doslovno je sve stalo te smo morali biti jako strpljivi kao i Rapid Retail koji je već tada napravio investiciju u objekte, kuhinje,…


Uglavnom, uspjeli smo dočekati i sada polako kreće u realizaciju otvaranje na stadionima.


Nadamo se da će dolazak kod WBA ujedno biti poticaj i za druge stadione, a riječ je dakako i o Premier League te Ligue 1, za naš rast popularnosti i prihvaćenosti u Velikoj Britaniji te Francuskoj, naglasio je Čolak.


Ponuda uz dva bara


Surf’n’Fries će se premijerno nuditi uz dva bara u fan zoni WBA, kluba osnovanog 1878. godine, i to u natjecanju koje se smatra najtežom ligom na svijetu.


Ako je Premier liga, prva engleske liga, najbogatija na svijetu, njihova druga divizija s 24 kluba je sustav koji budi silnu pažnju jer se u njemu verificira ulaznica za najviši rang natjecanja.


WBA inače ima kapacitet od 26 tisuća mjesta, uglavnom rasprodanih već putem kompleta godišnjih ulaznica.