Bogatija ponuda

Šire kapacitete: Jadran preuzima kamp Uvala Slana i aparthotel

Franjo Deranja

kamp Uvala Salana

kamp Uvala Salana

Hotelska grupa Jadran d.d. primila je obavijest resornog Ministarstva o prihvaćanju ponude za njihovo preuzimanje u zakup kampa Uvala Slana te aparthotela Club ValaCrikvenička hotelijerska tvrtka Jadran d.d. primila je obavijest Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i imovine o donesenoj odluci o prihvaćanju ponude za preuzimanje u zakup kampa Uvala Slana s aparthotelom Club Vala u Selcu.


Kamp se prostire na preko 40.000 četvornih metara, raspolaže sa 190 parcela te aparthotelom kategorije četiri zvjezdice s 15 smještajnih jedinica, i nalazi se u atraktivnoj uvali s neposrednim pristupom plaži.


Kamp Uvala Slana bio je izvan funkcije punih 18 mjeseci.
Nalazi se u blizini Autokampa Selce, u kojeg je Jadran u proteklim trima godinama uložio više od 30 milijuna kuna u uređenje parcela, u nove mobilne kućice, izgradnju jedinstvenog bazena s dvjema kaskadama te dodavanjem brojnih zanimljivih sadržaja kako bi na Crikveničku rivijeru privukli novi segment, danas sve zastupljenijih, kamp-posjetitelja, vrlo zahvalnih gostiju te, također, na taj način doveli goste s novih tržišta u te krajeve.


Goran Fabris Jadran Crikvenica


– Očekujemo da će procedura formaliziranja predstojećeg postupka preuzimanja kampa Uvala Slana biti brza, da naša profesionalna iskustva i kompetencije, kao i sinergija upravljanja optimizacijom troškova, vrlo brzo može dati pozitivne rezultate u razvoju kampa.


Na taj se način i naša tvrtka pozicionira među vodeće hotelijersko-turističke tvrtke na našoj obali – rekao je predsjednik Uprave Jadrana Goran Fabris i dodao:


– Vjerujemo da će se epidemiološka situacija ubrzo popraviti kako bi se čim prije u punom zamahu pokrenula naša poslovna aktivnost proširena i na taj iznimno važan komercijalni resurs.


Hotelski lanac Jadran d.d., u vlasništvu mirovinskih fondova PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi, upravlja s 14 hotela različitih kategorija i trima kampovima na području Crikvenice i Makarske – rekla je Lucija Jukić, direktorica prodaje i marketinga.