Hotelska kuća

Aminess Younique Narrivi Hotel otvorio vrata u srcu Crikvenice. Pogledajte kako izgleda

Robert Šimonović

Foto Aminess

Foto Aminess

Ovaj raskošni boutique hotel postao je dio Aminessovog portfelja još u ožujku ove godineAminess Younique Narrivi Hotel, jedan od 16 hotela u portfelju kompanije Aminess Hotels & Resorts, otvorio je vrata uoči početka turističke sezone, javljaju iz kompanije.


Smješten u srcu Crikvenice, ovaj raskošni boutique hotel postao je dio Aminessovog portfelja još u ožujku ove godine, kada je Aminess Hospitality Group preuzela njegovo operativno poslovanje.


Ekskluzivnost i intima


Kako ističu iz kompanije, sa svojih 40 soba, Aminess Younique Narrivi Hotel nudi ekskluzivnost i rijetko viđenu intimnu atmosferu. Dodaju da je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi se osigurala maksimalna udobnost i luksuz za goste.

– Od impresivne arhitekture do vrhunske usluge, ovaj hotel postavlja standarde za nova nezaboravna iskustva, navode iz Aminessa.


Posebno se ističe ekskluzivni wellness centar smješten na najvišoj etaži hotela, pružajući nevjerojatan pogled prema moru. Izvrsna gourmet ponuda osigurana je u restoranu Half8, koji kombinira lokalne okuse s internacionalnim kulinarskim trendovima, čineći gastronomsko iskustvo nezaboravnim i autentičnim.– Kod boutique hotela poput ovog još je važnije dobro poznavanje želja i potreba gostiju, nego što je to slučaj u standardnom hotelskom smještaju.


Zbog toga smo pažljivo kombinirali različite segmente ponude s vrhunskim dizajnom, naprednim tehnologijama i potpuno personaliziranim pristupom, kako bi gostima ostali u trajno pozitivnom sjećanju, izjavio je Domagoj Trivić, direktor Aminess Younique Narrivi Hotela.


Za dizajn interijera hotela i hotelskih soba bila je zadužena projektantska kuća ARHIV arhiva i urbanizam, čiji su se projektanti Pero Vuković i Mislav Barada, kako kažu iz kompanije, pobrinuli da interijer hotela spaja modernizam s tradicionalnim elementima karakterističnima za staru jezgru Crikvenice u kojoj je smješten sam hotel.– Za još bolji doživljaj interijera bili su zaduženi Patricija Purgar i Janko Ivčić, akademski slikari iz Zagreba i članovi Hrvatskog društva likovnih umjetnika s bogatim iskustvom u postavljanju samostalnih izložbi. Njihove slike vjerno prate dizajn interijera Aminess Younique Narrivi Hotela, dodaju.


Nova klasifikacija


Iz kompnaije ističu i kako je ono što čini Aminess Younique Narrivi Hotel zaista posebnim, Younique brend koji stoji iza njega.– Younique brend predstavlja jedinstvenu kategoriju Aminess hotela koju karakterizira impresivna arhitektura, jedinstven položaj i vrhunska usluga, stvarajući osjećaj posebnosti kod svakog gosta.


Cilj uvođenja Younique brenda je omogućiti gostima jednostavnije snalaženje u Aminess ponudi te odabir smještaja prema vlastitim preferencijama i očekivanjima, u ovom slučaju – najviših standarda kvalitete i posebnosti smještaja.


Otvorenje ovog boutique hotela potvrđuje Aminessovu posvećenost pružanju izvanrednih usluga i stvaranju nezaboravnih trenutaka za goste.


Novom klasifikacijom svojih objekata, Aminess Hotels & Resorts dodaje novu dimenziju svom portfelju, dok Aminess Hospitality Group nastavlja razvijati inovativne koncepte i prilagođene usluge koje će iznova oduševljavati svakog gosta.


Nastavljajući graditi na bogatom naslijeđu kvalitete i gostoljubivosti, Aminess Hotels & Resorts ostaje predvodnik u razvoju turizma u Hrvatskoj i regiji, zaključuju iz kompanije.