BIVŠI SABORSKI ZASTUPNIK

Gordan Maras odlazi iz politike u privatni biznis: “Prvi put u životu bio sam na Zavodu za zapošljavanje”

P. N.

Gordan Maras / Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Gordan Maras / Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako.



Gordan Maras, nedavno je izbačen iz SDP-a, a danas je na svom Facebook profilu objavio i da odlazi iz politike i pokreće svoj posao.


Objavu prenosimo u cijelosti:


“Dragi moji, život je nepredvidiv.




Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje.


Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku.


Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi.


Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio.


Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših prijekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku.


Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje”, napisao je Maras.