NESREĆA NA JAKUŠEVCU

FOTO Teško ozlijeđeni radnik operiran u KBC-u Zagreb, ostao je bez ruke

Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

"To je tragedija koja se, nažalost, dogodila, a možda se nije trebala dogoditi", rekao je BerošOSIJEK – Ministra zdravstva Vili Beroš potvrdio je u ponedjeljak da je jedan od trojice radnike koji je zadobio teške, po život opasne ozljede u nesreći u Jakuševcu, promptno operiran u KBC-u Zagreb i u fazi je buđenja iz anestezije te dodao da druga dva djelatnika imaju lakše tjelesne ozljede.


“To je tragedija koja se, nažalost, dogodila, a možda se nije trebala dogoditi”, rekao je Beroš odgovarajući na novinarski upit u Osijeku gdje se nalazi na svečanosti otvorenja nove zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, dnevnih bolnica i jednodnevnih kirurgija KBC-a Osijek te obilježavanju Dana grada Osijeka.


Foto galerija: Odron smeća na Jakuševcu Foto: Davor Kovačević


U KBC-u Zagreb doznaje se da se radi se o 59-godišnjem pacijentu, ostao je bez nadlaktice, ima i tri slomljena rebra i frakturu torakalnog kralješka. To su teške tjelesne ozljede, no ozlijeđenom radniku zasad život nije ugrožen.
Radnici su stradali u odronu otpada na zagrebačkom odlagalištu Jakuševec. Novi odron otpada, drugi u manje od mjesec dogodio se u ponedjeljak oko 6.40.


Policija osigurava mjesto događaja a zatvorena je Sajmišna cesta od Jakuševca u smjeru zapada.