Obračun u Kaštelima

Zvala ga djevojka, dočekali ga revolveraši: Sude mu za ubojstvo, ali netko mu je htio presuditi prije suda

P. N.

snimila Miranda Cikotić / PIXSELL

snimila Miranda Cikotić / PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama Slobodne Dalmacije, Čabraja je sinoć dobio sms poruku od ženske osobe, koja ga je pozvala na sastanak u Kaštel Sućurcu, a kad se na poziv odazvao i došao svojim automobilom na ugovoreno mjesto sastanka, stigla su dva muškara na skuteru.Nakon burnog karnevala u Kaštel Sućurcu, život u tom malom dalmatinskom mjestu vratio se u svoju kolpotečinu, a ista očigledno podrazumijeva – vatrene obračune.


Sinoć je, nešto prije 22.00, vatrenim oružjem napadnut je Kaštelanin Jozo Čabraja, star 28 godina, a ovaj čovjek policiji je poznat od ranije. Sudi mu se, naime, za ubojstvo dvadesetogodišnjaka.


Prema neslužbenim informacijama Slobodne Dalmacije, Čabraja je sinoć dobio sms poruku od ženske osobe, koja ga je pozvala na sastanak u Kaštel Sućurcu, a kad se na poziv odazvao i došao svojim automobilom na ugovoreno mjesto sastanka, stigla su dva muškara na skuteru.
Jedan od njih izvadio je pištolj i zapucao. Čabraja je pogođen s nekoliko metaka, u bedro, lopaticu i ruku.


Napadnuti se uspio sam odvesti do hitne pomoći u Kaštelima, gdje su mu pritekli u pomoć.


U napadu Čabraja nije zadobio za život teške ozljede.


Novinari Slobodne podsjećaju da je Čabraja u splitsku bolnicu primljen i koncem siječnja ove godine, sa prostrijelnom ranom, a tad je tvrdio da se sam propucao.