SAMOUBILAČKI NAPAD U ZAGREBU

Žena se zatvorila u stan i prijetila da će se raznijeti bombama, specijalci je silom odveli: U toj zgradi živi i Kolinda Grabar-Kitarović

P. N.

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Iz PU zagrebačke potvrdili su da su nešto prije 11 sati dobili dojavu iz Baurove ulice da jedna osoba prijeti samoozlijeđivanjem. Procjenjuju da je riječ o osobi kojoj je potrebna psihološka pomoć. Na prozoru je zalijepila poruku: “U stanu su bombe”Zgrada u kojoj živi bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Baureovoj ulici okružena je policijom.


Bivša predsjednica u trenutku opsade nije bila u stanu, kao ni članovi njene obitelji.


Kako javlja portal Telegram.hr na prvom katu u stanu netko je zabarikadiran, a na prozoru je zalijepljena poruka: “U stanu su bombe”. 24sata javlja da su u zgradu ušle dvije antiterorističke jedinice s teškim naoružanjem i psima.
Iz PU zagrebačke potvrdili suda su nešto prije 11 sati dobili dojavu iz Baurove ulice da jedna osoba prijeti samoozlijeđivanjem. Procjenjuju da je riječ o osobi kojoj je potrebna psihološka pomoć te su u tijeku razgovori sa njom.


Photo: Emica Elvedji/PIXSELL


Novinarka Telegrama koja se zatekla na licu mjesta javlja da jedna osoba povremeno izviruje iza zavjesa prozora na kojem se nalaze natpisi o bombama u stanu. Promet križanjem Bauerove i Zvonimirove ulice nije blokiran.


Zagrebačka policija uhitila je ženu koja se zatvorila u stanu u Bauerovoj ulici u središtu Zagreba i na prozor stavila natpis da su u stanu bombe, nakon čega joj je pružena liječnička pomoć.


“Riješena je situacija, jednoj osobi je pružena odgovarajuća liječnička pomoć”, kratko su rekli u policiji koja je dojavu o ovom incidentu dobila oko 10 sati.


Potom su pred zgradu u kojoj živi i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ali kao ni članovi njene obitelji nije bila kod kuće, došli policajci, pirotehničari i vatrogasci.