OPTUŽBA ZA ZLOSTAVLJANJE

Željko Kruneš, bivši načelnik riječke krim policije u zatvoru, bivša partnerica tvrdi da je planirao ubojstvo

P. N.

MARIN ANIČIĆ

MARIN ANIČIĆ

U iskazu njegova bivša partnerica tvrdi kako je u lipnju 2015. godina Slavicu Šotu i njezinu kćer Josipu Novaković upozorila kako njezin partner planira ubojstvo Josipine djece, odnosno Slavičinih unukaRIJEKA – Željku Krunešu, bivšem načelniku riječke krim policije određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, javlja dnevnik.hr.


Željka Kruneša se tereti zbog kaznenog djela poticanja na teško ubojstvo, sprječavanja dokazivanja i oštećenja tuđe stvari.


Kako je izvijestilo “Provjereno”, njegova bivša partnerica tvrdi da ju je Kruneš zlostavljao jer je svjedočila da planira ubojstvo unuka obitelji Šota, zbog poslovnog prostora koji je htio na njihovu štetu priskrbiti svom prijatelju.
U iskazu njegova bivša partnerica tvrdi kako je u lipnju 2015. godina Slavicu Šotu i njezinu kćer Josipu Novaković upozorila kako njezin partner planira ubojstvo Josipine djece, odnosno Slavičinih unuka:


“Ja u dnevnom boravku spavam, a on malo dalje u sobi leži i razgovara na telefon s nećakom, koji je imao prometnu nesreću i ima epilepsiju.


Rekao mu je da bi jedan dan trebao zgaziti jednog sina. Sad ne obojicu, nego jednog sina i da se njemu neće to moći dokazati jer ima epilepsiju. Kad sam to čula, prvo nisam znala što da radim”, opisala je tada Krunešina partnerica, javlja dnevnik.hr.