Ubojstvo u pokušaju

Zbog pristupnog puta metalnom polugom izudarao 62-godišnju susjedu u Medulinu, priveden je

Hina

Foto D. Štifanić, Glas Istre

Foto D. Štifanić, Glas IstrePULA Pulska policija privela je 53-godišnjeg muškarca iz Medulina, osumnjičenog da je u petak u Medulinu napao i metalnom polugom teško ozlijedio 62-godišnju ženu, priopćeno je u subotu iz istarske Policijske uprave.


Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 53-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju te je sproveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.


Muškarca se sumnjiči da je zbog narušenih susjedskih odnosa, u Ulici Katikulić u Medulinu, u petak oko 15 sati, metalnom polugom napao 62-godišnju ženu iz Zagreba, koja već godinama boravi u Medulinu, pri čemu joj je zadao više udaraca.
Žena je prevezena u pulsku bolnicu, gdje je zbog težih ozljeda zadržana na liječenju. Policijski službenici su odmah uhitili osumnjičenog te su ga nakon provedenog kriminalističkog istraživanja u subotu priveli u pritvorsku jedinicu PU istarske.


Kako se neslužbeno doznaje, nesuglasice između 53-godišnjaka i napadnute 62-godišnje žene traju već godinama, navodno zbog jednog pristupnog puta do kuća.