Ludirao se s 2,31 promila u krvi

Završio u zatvoru nakon što je dobrano pijan bježao policiji

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Snimio Sergej DRECHSLER

Ilustracija / Snimio Sergej DRECHSLER

Vozač je uhićen te je po otriježnjenju prepraćen na nadležni sud gdje mu je izrečena nepravomoćna zatvorska kazna u trajanju od 60 dana, dok je temeljem rješenja o zadržavanju prepraćen u zatvor na 12 danaPolicija je imala pune ruke posla sa 46-godišnjim vozačem Opela, zagrebačkih registarskih oznaka, koji se kretao kolnikom Ulice Matice hrvatske u Velikoj Gorici.


Prethodno je u više navrata ignorirao upaljene zvučne i svjetlosne signale na službenom policijskom vozilu odnosno odbijao se zaustaviti na znakove ovlaštene osobe.


U konačnici je auto s kojim je upravljao 46-godišnjak zaustavljen te je provjerama utvrđeno kako je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,31 promila, pod zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije te dok mu je vozačka dozvola poništena zbog sakupljenih kaznenih bodova.
Vozač je uhićen te je po otriježnjenju prepraćen na nadležni sud gdje mu je izrečena nepravomoćna zatvorska kazna u trajanju od 60 dana, dok je temeljem rješenja o zadržavanju prepraćen u zatvor na 12 dana.