Čeka nastavak suđenja

Zavadlavu ćelija puna poklona i pisama koje mu šalju obožavateljice. Mnoge mu nude i brak

P. N.

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Njegov odvjetnik Branko Šerić još nije odlučio hoće li Filip dati svoj iskaz i otkriti što je prethodilo samom činuZa nekoliko dana nastavlja se suđenje Filipu Zavadlavu, optuženom da je 11. siječnja u Splitu ubio tri muškarca – Marina Bobana (25), Juricu Torlaka (38) i Marina Ožića Paića (25).


Njegov odvjetnik Branko Šerić još nije odlučio hoće li Filip dati svoj iskaz i otkriti što je prethodilo samom činu.


“Čuo sam se s Filipom više puta. On je odlično. Što se tiče davanja iskaza, teško mi je procijeniti. Sve ovisi o tijeku suđenja, ali i kakav će biti Filip. Najmanje što želim je da sjedne pred suca i priča nebulozne stvari. Moram imati povjerenja u njega da će biti pouzdan sa sadržajem” – kaže za 24 sata Šerić, koji nikako ne može biti zadovoljan posljednjom eskapadom svojega klijenta.
Zavadlav je u zadnjem istupu putem videolinka, podsjetimo, pokušao nagovoriti suca Mlađana Prvana da ga pusti iz istražnog zatvora.


“Ako me pustite na slobodu, ući ćete u povijest, bit ćete legenda! Popit ćemo kavu na Pjaci” – rekao je Zavadlav, koji je očito svjestan podrške u dijelu javnosti.


24 sata pišu kako mu u zatvor svakog tjedna i dalje stiže na desetke pisama u kojima mu djevojke iskazuju ljubav, nude čak i brak, govore mu da će ga čekati, nazivaju ga herojem. Poklona i pisama u ćeliji ima toliko da više nema gdje s njima.