Policajci u čudu

Zaustavili vozača koji je sa 4,48 promila ‘normalno’ prometovao gradom

Šarlota Brnčić

Foto Marijan Susenj/PIXSELL

Foto Marijan Susenj/PIXSELL

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 49-godišnjak je prekršajno sankcioniran izricanjem novčane kazne u iznosu od 10.000 kuna, uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozila B kategorije u trajanju od tri mjesecaGotovo nevjerojatno zvuči da je 49-godišnjak koji je bio »mrtav pijan« jučer zaustavljen u prometu, a količina alkohola koja mu je izmjerena iznenadila je i same policajce.


Kako je priopćeno iz PU međimurske, jučer su, u 15 sati, u Hodošanu, Čakovečkoj ulici, prilikom nadzora cestovnog prometa, djelatnici Postaje prometne policije Čakovec, zaustavili Opel Tigru, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je upravljao 49-godišnji vozač.


Alkotestiranjem vozača utvrđeno je kako je sjeo za upravljač pod utjecajem alkohola od 4,48 promila te je uhićen i priveden u policijsku postaju.
Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 49-godišnjak je prekršajno sankcioniran izricanjem novčane kazne u iznosu od 10.000 kuna, uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozila B kategorije u trajanju od tri mjeseca.