Četiri slučaja

Zaustavili 62-godišnjaka u prometu, pozitivno reagirao na test za droge, a kod sebe imao 17 smotuljaka heroina

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava u redovnoj zakonskoj proceduriTijekom posljednjih nekoliko dana policijski službenici prometne policije tijekom prometne kontrole kod čak četvorice vozača koje su zaustavili su pronašli drogu.


Radi se o muškarcima u dobi od 30, 37, 21 i 62 godine koji su u četiri odvojena slučaja zaustavljeni na području Dubrovnika i Ploča, a kod kojih je, osim različitih prometnih prekršaja, utvrđeno kako kod sebe imaju manju količinu marihuane i heroina.


Policija je izdvojila slučaj 62-godišnjeg vozača koji je u večernjim satima zaustavljen u ulici Branitelja Dubrovnika tijekom redovne prometne kontrole.
Vozač je upravljao autom dubrovačkih registarskih oznaka, a tijekom prometne kontrole podvrgnut je testiranju na prisutnost opojnih sredstava na koji je pozitivno reagirao, nakon čega je odbio liječnički pregled uzimanja krvi i urina radi analize.


Osim toga, vozač je kod sebe imao 17 smotuljaka heroina koji su bili namijenjeni daljoj preprodaji.


Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, protiv 62-godišnjaka slijedi kaznena prijava u redovnoj zakonskoj proceduri, dok mu zbog počinjenog prometnog prekršaja slijedi prekršajni nalog.