Krim istraživanje

Zatekli ga u Rijeci s 18 grama MDMA

Šarlota Brnčić

Foto arhiva NL

Foto arhiva NLKaznenom prijavom zbog razbojničke krađe dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 33 i 46 godina, a koje su proveli djelatnici Druge policijske postaje Rijeka.


Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 33-godišnji osumnjičenik u trgovačkom centru u Rijeci, 1. lipnja, otuđio frizerski šišač za kosu. U namjeri izlaska iz trgovine bez plaćanja pokušao ga je spriječiti zaštitar kojeg je osumnjičenik odgurnuo i pobjegao, no, ubrzo ga je zaštitar zaustavio i predao policiji.


Također je utvrđeno da je u tome sudjelovao i 46-godišnji osumnjičenik te su po završetku obojica kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, a 33-godišnjak je i predan pritvorskom nadzorniku.
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU primorsko-goranske proveli su krim istraživanje te kazneno prijavili mladića zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.


Osumnjičenog je policija zatekla u subotu, na području Rijeke s više desetaka tableta droge MDMA (Ecstasy), ukupne težine oko 18 grama. Utvrđeno je da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje, radi čega je kazneno prijavljen.