Ipak nesreća

Zapaljenje vozila kod Gospića ipak je nesretan slučaj: Pretpostavlja se da je vozač udario u srušeno stablo

Marin Smolčić

NL arhiva

NL arhiva

Podsjećamo kako je policijska patrola danas u 13,20 sati zaprimila dojavu da je u mjestu Trnovac, Grad Gospić, pronađen osobni automobil zadarske registracijske oznake koji je u potpunosti izgorio i u unutrašnjosti automobila pronađeno je karbonizirano ljudsko tijelo.Prema izvješću Pilicijske uprave ličko-senjske za sada nepoznati vozač koji je upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake poginuo je uslijed nesretnog slučaja. Pretpostavlja se kako je vozač prednjim dijelom automobila udario u srušeno stablo uz cestu, uslijed čega je došlo do pucanja dovodnog i odvodnog priključka goriva i samozapaljenja automobila.


Podsjećamo kako je policijska patrola danas u 13,20 sati zaprimila dojavu da je u mjestu Trnovac, Grad Gospić, pronađen osobni automobil zadarske registracijske oznake koji je u potpunosti izgorio i u unutrašnjosti automobila pronađeno je karbonizirano ljudsko tijelo.


Obavljenim očevidom utvrđeno je da je najvjerojatnije još 15. prosinca 2020. godine u popodnevnim satima, u mjestu Trnovac, nepoznati vozač upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake. Prednjim dijelom automobila udario je u srušeno stablo uz cestu, uslijed čega je došlo do pucanja dovodnog i odvodnog priključka goriva i samozapaljenja automobila.
U potpunosti izgorjelom automobilu policija je pronašla karbonizirano tijelo pa je radi identifikacije i utvrđivanja uzroka smrti zatražen nalog za obdukciju, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.