Požar

Zapalila se obiteljska kuća na Gornjem Zametu, intervencija vatrogasaca je u tijeku, starija osoba prebačena na hitni trakt

Portal Novilist.hr

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Kako doznajemo od Javne vatrogasne postrojbe Rijeka, starija gospođa koja je ozlijeđena u požaru bila je pri svijesti kada su vatrogasci stigli na mjesto nesrećeRIJEKA U subotu oko 12:10 sati došlo je do požara obiteljske kuće u ulici Pilepići, na kućnom broju 1, na Gornjem Zametu. 


Požar je buknuo u stanu u prizemlju kuće. Jedna osoba je ozlijeđena u požaru te je prema informacijama MUP-a kolima Hitne medicinske pomoći prevezena na hitni medicinski trakt u Rijeci na daljnju liječničku obradu.


Kako doznajemo od Javne vatrogasne postrojbe Rijeka, starija gospođa koja je ozlijeđena u požaru bila je pri svijesti kada su vatrogasci stigli na mjesto nesreće.


Požar u Pilepićevoj ulici na Zametu / Snimio Marko GRACIN


Požar u Pilepićevoj ulici na Zametu / Snimio Marko GRACIN

– Naša ekipa je na licu mjesta, intervencija još traje pa zasad nemamo detaljnijih informacija, rekao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Rijeka Hinko Mance.Na fotografijama koje je snimio naš čitatelj vidi se kako se s požarišta uzdizao gust dim.Požar je zatim ugašen, potvrdili su nam iz Javne vatrogasne postrojbe Rijeka.