Policija

Za upravljačem kamiona pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto arhiva NL

Ilustracija / Foto arhiva NL

Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstvaPolicijski službenici su jučer oko 19.45 sati u Ulici Mate Vlašića u Poreču zaustavili teretno vozilo Mercedes, zagrebačke registarske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 0.68 promila i bez položenog vozačkog ispita upravljao 37-godišnjak.


Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.


Oko 20.15 sati u Jadranskoj ulici u Poreču 41-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 0.55 promila upravljao automobilom Fiat, pulske registarske oznake, kojem je prometna dozvola istekla, i to za vrijeme dok mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola zbog prikupljenih negativnih bodova u prometu. Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje.
Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, muškarci će tijekom današnjeg dana biti privedeni na nadležni sud.