Totalno neoprezno

Vozila unatrag po nogostupu i naletjela na dvoje pješaka te ih oborila na tlo. Pričekala Hitnu pa se odvezla

Šarlota Brnčić

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Tek na traženje policijskih službenika vratila se na samo mjesto događaja.Zagrebačka policijska uprava izvijestila je o prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđeno čak dvoje pješaka.


Navode kako je jučer, oko 14.10 sati, 41-godišnjakinja upravljala teretnim automobilom marke Volkswagen, zagrebačkih registarskih oznaka, krećući se unatrag po nogostupu Trešnjevačkog trga.


Vozačica je to učinila, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu, ne vodeći pritom računa o položaju i smjeru kretanja vozila te o položaju pješaka.
Prilikom kretanja, vozilom je naletjela na 72-godišnju pješakinju i 40-godišnjeg pješaka koji su uslijed naleta pali na tlo te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da je pješakinja teško, a pješak lakše ozlijeđen.


Nakon prometne nesreće i postupanja hitne medicinske pomoći, vozačica je napustila mjesto događaja, a da prethodno o prometnoj nesreći nije obavijestila policiju da bi se na traženje policijskih službenika vratila na samo mjesto događaja.