Prometna nesreća

Vozač kamiona zadobio teške ozljede, policija objavila uzrok slijetanja s vijadukta Svilno

Šarlota Brnčić

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Teretno vozilo probilo je zaštitnu ogradu i sletjelo s vijadukta, te završilo nekih dvadesetak metara ispod ceste u šumskom predjeluTeške tjelesne ozljede zadobio je 26-godišnji državljanin BIH koji je danas nešto prije 13 sati doživio tešku prometnu nesreću i sletio s vijadukta Svilno.


Očevid je završen u poslijepodnevnim satima, a kako nam je priopćeno iz PU primorsko-goranske nalazio se za upravljačem teretnog vozila marke renault, slovenskih nacionalnih oznaka, s priključnim vozilom, riječkih registarskih oznaka, te se kretao autocestom u smjeru Rijeke.

Prema do sada utvrđenom, do nesreće je došlo uslijed neprilagođene brzine, a sve ostale okolnosti još se utvrđuju, rečeno nam je iz policije.


Teretno vozilo probilo je zaštitnu ogradu i sletjelo s vijadukta, te završilo nekih dvadesetak metara ispod ceste u šumskom predjelu.


Foto galerija: Prometna nesreća: kamion sletio s vijadukta Svilno Foto: Vedran Karuza


Pored policije i hitne bili su uzbunjeni i riječki vatrogasci, a koji nisu morali oslobađati vozača iz uništene kabine već osigurati mjesto događaja i pobrinuti se za saniranje goriva koje je iscurilo iz smrskanog rezervoara.