Zaigrali se

Vidno alkoholizirani Njemci vikali i galamili, a pokušali se obračunati sa zaposlenicima lokala. Napali i policajca

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

U događaju su 20-godišnjak i 18-godišnjak lakše ozlijeđeni.Pulska policija dovršila je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je troje njemačkih državljana počinilo kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, nakon što su fizički nasrnuli na policijskog službenika ispred jednog ugostiteljskog objekta u Puli.


Naime, policija je jučer, oko 1.30 sati, zaprimila dojavu kako četvorica mlađih muškaraca u vidno alkoholiziranom stanju narušavaju javni red i mir ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Riva u Puli.


Mladići su vikali i galamili, a potom i započeli obračun sa zaposlenicima ugostiteljskog objekta u namjeri da uđu u sam objekt.
Po dolasku policijskih službenika, 20-godišnjak, 19-godišnjak i 18-godišnjak nastavili su s narušavanjem javnog reda i mira, da bi potom napali policijskog službenika radi čega su policijski službenici uporabili sredstva prisile i uhitili počinitelje.


U događaju su 20-godišnjak i 18-godišnjak lakše ozlijeđeni.


Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, jučer u večernjim satima, trojica mladića su predani u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.


Protiv četvrtog sudionika narušavanja javnog reda i mira, 19-godišnjeg njemačkog državljana, podnosi se optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.