Neobični slučaj

Ukrao Golf, vozikao se njime te ga na koncu zapalio

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto Nikola Cutuk/PIXSELL

Ilustracija / Foto Nikola Cutuk/PIXSELL

Nakon zaprimljene kaznene prijave, idućeg dana, oko 6 sati policiji je dojavljeno kako u blizini željezničkog kolodvora u naselju Bistrica gori automobil koji je po dolasku vatrogasne ekipe u potpunosti izgorioU Policijsku postaju Slatina kasno navečer pristupio je 40-godišnjak iz Slatine te prijavio krađu Golfa, slatinskih registarskih oznaka, koji je bio parkiran na putnom mostu ispred obiteljske kuće.


Nakon zaprimljene kaznene prijave, idućeg dana, oko 6 sati policiji je dojavljeno kako u blizini željezničkog kolodvora u naselju Bistrica gori automobil koji je po dolasku vatrogasne ekipe u potpunosti izgorio.


Provedenim očevidom na mjestu opožarenog automobila utvrđeno je kako se radi o automobilu u vlasništvu 40-godišnjaka kojeg su nepoznati počinitelji nakon otuđenja djelovanjem otvorenog plamena zapalili uslijed čega je auto u potpunosti uništen.
Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru jučer je provedena pretraga doma i drugih prostorija na području općine Suhopolje kod 32-godišnjaka kojom prilikom su kod istog pronađeni predmeti 37-godišnje vlasnice izgorjelog automobila, a koji su se u trenutku krađe nalazili u automobilu.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja slijedi podnošenje Posebnog izvješća.