Koji likovi

Ukrali joj torbicu iz automobila pa se naguravali s vlasnicom kad ih je uočila i pokušala spriječiti u bijegu

Šarlota Brnčić

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Ženu se sumnjiči i za fizički napad na trgovkinju i ozlijeđivanje.Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje muškarcem u dobi od 37 godina i ženom u dobi od 36 godina koje se sumnjiči da su preksinoć, oko 21.15 sati, u Zadru u Ulici Mihovila Pavlinovića iz parkiranog otključanog automobila zagrebačkih registarskih oznaka otuđili torbicu u kojoj se nalazio novac.


Vlasnica, 26-godišnja državljanka Kine, uočila ih je te pokušala spriječiti u bijegu, dok su se oboje tom prilikom otimali u namjeri da se udalje te zadrže otuđene predmete.


Nadalje, 36-godišnjakinju se sumnjiči da je 01. srpnja oko 13.30 sati u Zadru na predjelu Poluotoka u trgovini, prilikom narušavanja javnog reda i mira, fizički napala trgovkinju koja je tom prilikom zadobila teže tjelesne ozlijede koje su joj naknadno utvrđene u Općoj bolnici u Zadru.
Protiv 36-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Razbojničke krađe i Teške tjelesne ozlijede, dok se protiv 37-godišnjaka podnosi kaznena prijava zbog Razbojničke krađe, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku policijske uprave.