Nedozvoljena trgovina

Uhvaćen s 64 kilograma “nelegalnog” duhana na opatijskom području

Vladimir Mrvoš

Duhan / Foto Dusan Mirkovic/PIXSELL

Duhan / Foto Dusan Mirkovic/PIXSELL

Pretragom doma i drugih prostorija osumnjičenoga na širem opatijskom području pronađeno je i oduzeto  više vrećica sa sveukupno 67 kilograma sitno rezanog duhana, cigarete, kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom

 OPATIJA  Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina.
Pretragom doma i drugih prostorija osumnjičenoga na širem opatijskom području pronađeno je i oduzeto  više vrećica sa sveukupno 67 kilograma sitno rezanog duhana, cigarete, kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom.
Policija ga sumnjiči da je tijekom prošle te do lipnja ove godine nabavljao i dalje preprodavao sitno rezani duhan, kao i cigarete. Osumnjičeni 65-godišnjak kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.