Dolijali nasilni kradljivci

Uhvaćen razbojnički dvojac. Krali jakne u Rijeci, a zaštitarki koja ih je htjela spriječiti prijetili te ju fizički napali

Šarlota Brnčić

Foto Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto Sanjin Strukic/PIXSELL

Kada ih je djelatnica zaštitarske tvrtke pokušala spriječiti u bježanju iz trgovine, uz prijetnju su je odgurnuli te se udaljili u nepoznatom smjeruNije daleko dospio razbojnički raspoloženi dvojac kojeg je riječka policija pronašla i uhitila svega nekoliko sati od počinjenja nedjela.


Kako navode iz PU primorsko-goranske, na krim-obradu u Prvu policijsku postaju su dospjeli 29 i 30-godišnjak, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.


Sumnjiče se da su u utorak oko 10.35 sati iz trgovačkog centra u središtu Rijeke pokušali otuđiti dvije jakne vrijednosti više stotina kuna.
Kada ih je djelatnica zaštitarske tvrtke pokušala spriječiti u bježanju iz trgovine, uz prijetnju su je odgurnuli te se udaljili u nepoznatom smjeru.


Policija ih je pronašla istog dana oko 16 sati u Rijeci te privela na kriminalističko istraživanje. Obojica osumnjičenika su po završetku istraživanja kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za razbojničku krađu te smješteni u policijski pritvor.