Uhićen je

U Varaždinu uhvaćen policajac pedofil, napastvovao je dvije curice

Šarlota Brnčić

Ilustracija NL

Ilustracija NL

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni policajac predan je pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvuDjelatnici Policijske uprave varaždinske u koordinaciji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije proveli su kriminalističko istraživanje nad policijskim službenikom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv spolne slobode na štetu dvije maloljetne osobe.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni policajac predan je pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Načelnik policijske uprave rješenjem je istog odmah udaljio iz službe te podnio zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.
Poštujući transparentnost prilikom izvješćivanja o radu MUP-a, u ovom slučaju prvenstveno vodeći računa o zaštiti maloljetnih žrtava od sekundarne viktimizacije i stigmatizacije okoline, ova policijska uprava neće iznositi više detalja o konkretnom slučaju, naveli su iz PU varaždinske.