Pronađen i priveden

UHVAĆEN LOPOV KOJI JE KRAO U KANALU RI: Nije ni slutio da ga u televizijskoj kući snima kamera

Martina Jednobrković

foto: screenshot

foto: screenshot

Sveukupna vrijednost ukradenih predmeta cijeni se na oko 130 tisuća kuna, policija je pronašla veći dio otuđenih predmeta te će biti vraćeni 47-godišnjem vlasniku.Kradljivac koji je jučer u službenim prostorijama Televizijske kuće Kanala Ri ušetao i sa sobom uzeo prvo što je našao brzo je pronađen i priveden na kriminalističko istraživanje.


Radi se o 56-godišnjaku koji je u prijepodnevnim satima u samom centru grada odlučio nezakonito se okoristiti na štetu lokalne televizijske postaje, pa je tako ukrao audio-vizualnu opremu za javljanje u živo, mikrofon i jedan telefon a zanimljivo je da nije ni slutio da ga kamera cijelo vrijeme snima, što je na kraju pomoglo u brzom pronalasku bahatog lopova.


Sveukupna vrijednost ukradenih predmeta cijeni se na oko 130 tisuća kuna, policija je pronašla veći dio otuđenih predmeta te će biti vraćeni 47-godišnjem vlasniku.
Također 56-godišnjak se sumnjiči i za nekoliko kaznenih djela imovinskog kriminaliteta počinjenih na području Istarske županije.


Po završetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, osumnjičeni 56-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku.