Napad na Črnomercu

Uhićena dvojica napadača na vozača autobusa i otpremnika ZET-a

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Mlađi muškarci su iz još nepoznatih razloga koji će se utvrditi policijskim postupanjem, radnike ZET-a napali s leđa, nakon što su pregledavali autobus linije 172, na koji je tijekom vožnje netko bacio kamen i razbio bočno stakloZagrebačka policija uhitila je dvojicu mlađih muškaraca koji su u utorak napali i ozlijedili vozača autobusa ZET-a te otpremnika ZET-a na terminalu Črnomerec, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET).


 


Fizički napad na djelatnike ZET-a na Črnomercu dogodio se oko 11 sati.
Kako se navodi u priopćenju, mlađi muškarci su iz još nepoznatih razloga koji će se utvrditi policijskim postupanjem, radnike ZET-a napali s leđa, nakon što su pregledavali autobus linije 172, na koji je tijekom vožnje netko bacio kamen i razbio bočno staklo.


Vozaču autobusa napadači su slomili prst i odvezen je u bolnicu, dok je otpremnik lakše ozlijeđen, ističu iz ZET-a.


Napadači su uhvaćeni zahvaljujući brzoj reakciji policijskih djelatnika koji su u tom trenutku stigli na terminal Črnomerec kako bi obavili očevid zbog razbijenog stakla na autobusu.


“Oštro osuđujemo bilo kakav oblika nasilja nad našim zaposlenicima, a porazan je podatak kako je ovo već šesti fizički napad na prometno osoblje ZET-a zabilježen ove godine”, navodi se u priopćenju iz ZET-a.