Čeglje

Udario ga šakom, a zatim nasrnuo i nožem. Uhićen zbog pokušaja ubojstva

Šarlota BrnčićPod sumnjom u pokušaj ubojstva zagrebačka policija dovršila je krim-obradu nad 56-godišnjakom, doveden je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


Kako su danas priopćili, sumnja se da se prekjučer oko 16.10 sati u mjestu Čeglje, u polju, verbalno sukobio s oštećenim 52-godišnjakom, nakon čega ga je fizički napao tako što ga je šakom udario u predjelu glave. Uslijed udarca, oštećeni je zateturao unatrag, nakon čega je osumnjičeni iz pojasa svojih hlača izvukao nož kojim je ponovno fizički nasrnuo na oštećenog i u namjeri da ga usmrti, zamahnuo prema njegovoj glavi te mu zadao posjekotinu u predjelu lijeve prednje strane glave.


Uzmičući pred napadačem oštećeni je pao na tlo, no niti tada nije odustao od namjere da ga usmrti pa je ponovo nožem nasrnuo na njega i zadao mu ubodnu ranu u predjelu lijeve potkoljenice. Daljnji napad spriječili su 39-godišnjak i 48-godišnja članica obitelji oštećenog, kojoj je osumnjičeni prilikom sprječavanja njegovog napada zadao reznu ranu ruke i nadlaktice, a nakon čega se udaljio s mjesta događaja.
Liječnička pomoć 52-godišnjaku i 48-godišnjakinji pružena je u Općoj bolnici Karlovac gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.