U bijegu

Udario 15-godišnju biciklisticu – nije se zaustavio da joj pomogne niti pozvao policiju

Šarlota Brnčić

Ilustracija Foto Pixsell

Ilustracija Foto Pixsell

Mole se eventualni svjedoci ili očevici događaja da se jave policiji. Uslijed udara biciklistica je pala na kolnik i zadobila ozljedePolicija traga za nepoznatom osobom koja je usred bijela dana u Varaždinu na pješačkom prijelazu udarila u maloljetnu biciklisticu, a zatim napustila mjesto nesreće.


Dosadašnja saznanja upućuju na to da je za sada nepoznata osoba automobilom upravljala iz smjera Optujske ulice u smjeru ulice Ruđera Boškovića. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza vozilom je udario u 15-godišnju biciklisticu, koja je nepropisno prelazila kolnik upravljajući biciklom po pješačkom prijelazu.


Uslijed udara biciklistica je pala na kolnik i zadobila ozljede, dok se nepoznati vozač udaljio sa mjesta događaja, bez da je pružio pomoć ozlijeđenoj osobi, te obavijestio policiju.
Medicinska pomoć unesrećenoj pružena je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska nepoznatog vozila i vozača, navode iz PU varaždinske.


Ovom prilikom mole eventualne svjedoke ili očevice događaja prometne nesreće koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja da se jave policiji na broj telefona 472 404 ili 192.