Jezivo

Ubojstvo Vukovarke: Nađena je u septičkoj jami. ‘Kći mi je dva puta ubo nožem i bacio u go*na’

Portal Novilist.hr

Foto Dubravka Petric/PIXSELL

Foto Dubravka Petric/PIXSELL

"Čudovište je ubilo moje dijete i unesrećilo cijelu našu obitelj na čelu s četvero moje unučadi, mojih anđela. Kći mi je dva puta ubo nožem i bacio u govna! Dao je do znanja da je majka njegove djece smeće!", kaže majka ubijene ženeVukovarsko-srijemska policija u četvrtak je potvrdila da je pronađeno mrtvo tijelo žene koja je žrtva jezivog ubojstva o čemu će tijekom današnjeg dana detaljnije izvijestiti javnost.


Prema neslužbenim informacijama Hrvatskog radija Vukovar ubijena je 46-godišnja žena Anica B. mještanka iz Petrovaca kraj Vukovara, koja je nestala još krajem tijekom ljeta 2019. a navodno pronađena je mrtva u septičkoj jami.


Prema prvim informacijama policija je uhitila njezinog supruga koji se dovodi u vezu s ubojstvom. Policija je najavila da će danas objaviti rezultate opsežnog kriminalističkog istraživanja.
U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba evidentirano je da se 46-godišnjakinji svaki trag izgubio 29. srpnja nakon odlaska iz obiteljskog doma. No, lokalni mediji ističu da je žena nestala puno ranije još 21. lipnja. Motiv i način ubojstva zasad nisu poznati.


Javnost je prvi puta čula za nestanak 46-godišnjakinje na društvenim mrežama, a potragu za njom pokrenuo je njezin sin iz prvoga braka.


Majka ubijene žene progovorila je o odnosu između zeta i njezine kćeri.


“Čudovište je ubilo moje dijete i unesrećilo cijelu našu obitelj na čelu s četvero moje unučadi, mojih anđela. Kći mi je dva puta ubo nožem i bacio u govna! Dao je do znanja da je majka njegove djece smeće!”, kaže za Jutarnji list majka ubijene žene.


Tvrdi da je njezin zet sve unaprijed smislio i obitelji se smijao u lice dok su oni tragali za njezinom nestalom kćeri. Tvrdi da je zet i obavijestio policiju da mu se Anica javila, da je dobro i da će se brzo vratiti kući.


“Ja sam nijema. Isprazna od očaja. Pokapam dijete umjesto da je ono pokopalo mene. Suprug i ja smo stari i bolesni. Prije osam dana je zet, kojeg već dulje vrijeme smatram totalnim luđakom, došao do mene i muža u posjet. Grlio nas je i ljubio i naslikavao se s unučicom.Mislili smo da ga je samo prebacio PTSP… Da bi mi danas jedan od unuka rekao kako ga je jedan od mještana Petrovaca pitao: ‘Što vam se događa u dvorištu i što vam to policija vadi van?’ Protrnula sam, a brzo je stigla katastrofalna vijest”, priča majka ubijene 46-godišnjakinje.


Rekla je i da joj se kći ranije povjerila i požalila na supruga te da je vjerovala da joj želi i nauditi.


“Da se njihov odnos zakomplicirao i da ju je počeo mrziti iz dna duše, pokazuje i činjenica da je zet moju kćer lani u 11. mjesecu prijavio da ga je napala nožem i htjela ubiti. Iako je unuk tu večer s njima bio u kući i rekao da ono što opisuje tata nije bilo tako, kćer mi je osuđena na sudu i dobila je čak i zabranu prilaska. Na kraju je zet priznao da lagao, da mu je tako došlo”, kaže za ožalošćena majka.


Mještani Petrovaca pak kažu da je riječ o obitelji koja je bila povučena i slabo je komunicirala sa susjedima.


Jedna od susjeda za Jutarnji pak supruga ubijene žene opisuje kao ljubomornog i izuzetno strogog oca, zbog čega je troje starije djece i otišlo od kuće čim su odrasli.