Masakr u Zagrebu

Ubojica još u bijegu: ‘Više od 30 godina radim na očevidima i nešto ovakvo nikad nisam vidio’

Portal Novilist.hr

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Potraga za ubojicom proširena je na cijelu Hrvatsku. Poznat je njegov identitetZAGREB Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je u četvrtak navečer u Cimermanovoj ulici u novozagrebačkom naselju Kajzerica. Pobijena je cijela jedna obitelj.


Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke, demantirao je da je ubojica uhićen. Za njim se i dalje traga, ali je poznat njegov identitet.


Potraga je proširena na cijelu Hrvatsku pa se pretpostavlja da je odmakao dalje od Zagreba. Nije isključeno da se još uvijek krije na širem zagrebačkom području.
Ujedno, načelnik Rašić napomenuo je kako su smrtno stradale dvije muške i tri ženske osobe te jedno dijete od 10 godina života, čime su zapravo prethodne informacije o ubojstvu četvero djece demantirane. Sedma osoba iz kuće je beba, koja je zbrinuta u bolnici u Klaićevoj i neozljeđena je.


Načelnik nije komentirao napise da je motiv šesterostrukog ubojstva ljubomora te da je muškarac, među ostalim, ubio svoju bivšu partnericu i njenog partnera.


Načelnik je napomenuo kako je policija još 2011. godine intervenirala na istoj adresi, ali da se to ne dovodi u vezu s ovim teškim kaznenim djelom.


U potrazi sudjeluju svi rodovi policije, specijalna, temeljna i kriminalistička policija. Očevid bi mogao potrajati i tijekom cijelog petka.


– Više od 30 godina radim na očevidima i nešto ovakvo nikad nisam vidio, kratko je rekao jedan od inspektora, prenosi Večernji.Prema najnovijim informacijama šesterostruko ubojstvo dogodilo se u obiteljskoj kući, između Cimermanove ulice i Remetinečke ceste.


Novinari su pokušali doći do točne lokacije, preko platoa susjednih zgrada, ali policajci su reagirali i naredili da se maknu.


Za muškarcem koji se dovodi u vezu s ubojstvima policija intenzivno traga na cijelom zagrebačkom području.


Policija naoružana dugim cijevima prisutna je na više gradskih lokacija. Neke ulice su blokirane, a kontroliraju se ulazi i izlazi iz Zagreba.