Nasilje u kafiću

U zatvorenom dijelu lokala imali party. Pijani gost galamio na policajce koji su intervenirali, a jednog udario u glavu

Šarlota Brnčić

Foto Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Rabijatni muškarac je odveden u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Napadnuti policajac je odveden na pružanje liječničke pomoći i utvrđeno je kako je zadobio lakše tjelesne ozljedePolicija je kasno sinoć, oko 22.45 sati u mjestu Stanići, prilikom nadzora rada ugostiteljskih objekata, uočila da se u zatvorenom dijelu lokala koji se nalazi u vlasništvu 33-godišnjaka nalazi nekoliko gostiju.


Tijekom postupanja, jedan od gostiju koji se nalazio u vidno alkoholiziranom stanju, počeo je vikati i vrijeđati policijske službenike, a nakon što mu je rečeno da prestane, fizički je napao policijskog službenika, te ga je udario šakom u glavu.


Rabijatni muškarac je odveden u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Napadnuti policajac je odveden na pružanje liječničke pomoći i utvrđeno je kako je zadobio lakše tjelesne ozljede.
Utvrđeno je kako je vlasnik lokala ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti radi čega će Državnom inspektoratu biti podneseno izvješće, a osobe koje su se nalazile u objektu prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti radi čega im je izdano upozorenje.