Razbojstvo za blagdane

U Zagrebu uhićen 19-godišnjak koji je opljačkao poštu plastičnim pištoljem

Hina

Foto/ Igor Kralj/PIXSELL

Foto/ Igor Kralj/PIXSELL

Nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad 54-godišnjom i 40-godišnjom zaposlenicom Hrvatske pošte, i otuđio više tisuća kuna, navode iz PU zagrebačkeZAGREB – Zagrebačka policija uhitila je 19-godišnjeg mladića osumnjičenog da je 30. prosinca u poslovnici pošte na zagrebačkoj Pešćenici, uz prijetnju plastičnim pištoljem, počinio razbojništvo nad dvjema zaposlenicama te otuđio više tisuća kuna.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je u srijedu Policijska uprava zagrebačka.


Pljačka se dogodila u srijedu, 30. prosinca, oko 19 sati, na Peščenici na Trgu Stjepana Konzula.
Nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo nad 54-godišnjom i 40-godišnjom zaposlenicom Hrvatske pošte, i otuđio više tisuća kuna, navode iz PU zagrebačke.


Po dojavi, policajci su na području razbojništva uočili mladića za kojeg su posumnjali da bi se mogao dovesti s tim u vezu te su 19-godišnjaka uhitili i doveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.


Osumnjičen je da je razbojništvo u poslovnici pošte počinio, kako se pokazalo u istrazi, uz prijetnju plastičnim pištoljem.