Zaključen očevid

Otvaranjem vrata 73-godišnjak aktivirao eksploziv u Vukovaru; istraga zbog sumnje u pokušaj teškog ubojstva

Hina

Foto Davor Javorovic/PIXSELL

Foto Davor Javorovic/PIXSELL

Dojavu o eksploziji policija je primila nešto poslije osam sati, a obavljenim očevidom utvrđeno je kako je nepoznati počinitelj tijekom noći s 18. na 19. lipnja ispred ulaza u obiteljsku kuću u Zagorskoj ulici u Vukovaru postavio eksplozivnu napravuEksploziju, u kojoj je u nedjelju ujutro u Vukovaru ozlijeđen 73-godišnjak, uzrokovalo je aktiviranje podmetnute eksplozivne naprave, izvijestila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava nakon provedenog očevida.


 


Zbog sumnje u pokušaj počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva policija nastavlja kriminalističko istraživanje, a policijski službenici protueksplozijske zaštite, uz pomoć službenog policijskog psa, poduzeli su mjere i radnje radi zaštite sigurnosti građana.
Dojavu o eksploziji policija je primila nešto poslije osam sati, a obavljenim očevidom utvrđeno je kako je nepoznati počinitelj tijekom noći s 18. na 19. lipnja ispred ulaza u obiteljsku kuću u Zagorskoj ulici u Vukovaru postavio eksplozivnu napravu.


Otvaranjem vrata 73-godišnjak je aktivirao eksplozivnu napravu, koja je eksplodirala i zadala mu teške tjelesne ozljede, a koje su utvrđene nakon što je prevezen u vukovarsku Nacionalnu memorijalnu bolnicu (NMB).