Uboden u prsa

U Varaždinu na cesti pronađen muškarac s ubodnim ranama. Žena uhićena zbog pokušaja ubojstva

Hina

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad uhićenom ženskom osobom, priopćili su iz varaždinske policije.Rano jutros u Varaždinu je na ulici pronađen muškarac s ubodnim ranama, a varaždinska je policija uhitila žensku osobu zbog sumnje u pokušaj ubojstva, priopćili su u subotu iz Policijske uprave varaždinske.


Iz policije navode da je jutros u 4,40 sati Operativno-komunikacijski centar primio dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, na ulici, jedan građanin zatekao ozlijeđenu mušku osobu.


Dolaskom policijskih službenika utvrđeno je da se radi o 37-godišnjaku, koji je imao ubodne rane u predjelu prsišta. Muškarca je ekipa hitne pomoći prevezla u varaždinsku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju.
Na mjesto događaja izašla je Županijska državna odvjetnica u Varaždinu koja je obavila očevid uz pomoć službenika varaždinske policije.


Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju, u policiju je privedena i uhićena ženska osoba za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo.


U tijeku je kriminalističko istraživanje nad uhićenom ženskom osobom, priopćili su iz varaždinske policije.