Završili u bolnici

U svega par sati u PGŽ-u tri prometne nesreće u kojima je četvero teže, a jedna vozačica lakše ozlijeđena

Šarlota Brnčić

Ilustracija Foto: Vedran Karuza

Ilustracija Foto: Vedran Karuza

Na Potoku je pijani 49-godišnjak naglo zakočivši pao s romobilaPUprimorsko-goranska izvijestila je da su se jučer dogodile tri prometne nesreće u kojima su sudionici zadobili teže tjelesne ozlijede.


Naime, 49-godišnji vozač motocikla, jučer oko 9.45 sati, kretao se državnom cestom D3 iz smjera Sobola prema Gornjem Jelenju te je dolaskom u zavoj izgubio nadzor nad motociklom i pao zadobivši teške tjelesne ozlijede.


Nešto kasnije, oko 10.35 sati na autocesti A6 kod čvora Kikovica dogodila se prometna nesreća na način da je 25-godišnja vozačica Hyundaija, zagrebačkih registracijskih oznaka udarila u teretno vozilo kojim je upravljao 45-godišnji vozač.
Zbog nepridržavanja razmaka između vozila, u teretno vozilo udario je i Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 57-godišnjakinja, a u kojem se kao suvozačica nalazila 60-godišnjakinja. Vozilo se potom odbilo u zaštitnu ogradu.


Istog dana, oko 15 sati, na Potoku u Rijeci, upravljajući električnim romobilom pod utjecajem alkohola, 49-godišnji vozač je naglo zakočivši pao s romobila i zadobio teške tjelesne ozlijede.


Osim motociklista i vozača električnog romobila, u prometnim nesrećama teže su ozlijeđene vozačica i suvozačica iz Peugeota, dok je vozačica Hyundaija zadobila lakše tjelesne ozlijede.


Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka.