Policija o tučnjavi

U sukobu BBB-a i Grobara u Vukovaru šest ozlijeđenih, većina vinovnika nereda je već privedena

Hina

Foto Marko Lukunić PIXSELL

Foto Marko Lukunić PIXSELL

Na Vijencu Kneza Branimira, u blizini ugostiteljskog objekta u toj Vukovarskoj ulici, oko 19 sati, sukobilo se više pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupinaU navijačkom sukobu koji je u četvrtak oko 19 sati izbio u Vukovaru ozlijeđeno je šest sudionika tučnjave kojima je pružena liječnička pomoć u vukovarskoj Nacionalnoj memorijalnoj bolnici, izvijestila je noćas policija.


“Sukobilo se oko 20-tak pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, a policija je vrlo brzo i energično reagirala te je u kratkom vremenu pod nadzor stavila i privela u službene prostorije 16 osoba, nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje. Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli sa mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje”, navode iz policije.


Na Vijencu Kneza Branimira, u blizini ugostiteljskog objekta u toj Vukovarskoj ulici, oko 19 sati, sukobilo se više pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, odnosno sukobili su se pripadnici navijačke skupine BBB i pripadnici navijačke skupine Grobari.
Policija poručuje da su brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju.


“U posljednjem razdoblju preventivno smo s većim brojem pripadnika policije opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja motiviranih navijački suprotnim opredjeljenjima”, navodi se u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.