Tragedija na cesti Vozilići-Šušnjevica

U sudaru s dva automobila na Labinštini smrtno stradao motociklist

Hina

Zbog neprilagođene brzine prednjim djelom motocikla udario je u osobni automobil "fiat" pulske registracije. Od siline udarca motociklist je odbačen na suprotnu stranu kolnika te je u njega udario opel poljske registracije koji se kretao iz suprotnog smjeraU teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila na prometnici od Vozilića do Šušnjevice na Labinštini smrtno je stradao 43-godišnji motociklist iz okolice Lepoglave, izvijestila je Policijska uprava istarska.


Nesreća se dogodila kada je 43-godišnjak iz Lepoglave, vozeći motocikl yamaha slovenske registracije iz smjera tunela Učka prema Vozilićima, kod mjesta Čepić zbog neprilagođene brzine prednjim djelom motocikla udario u osobni automobil “fiat” pulske registracije, koji je u istom smjeru upravljala 63- godinjakinja iz okolice Labina, a koja je u tom trenutku  skretala ulijevo.


Od siline udarca motociklist je odbačen na suprotnu stranu kolnika te je u njega udario opel poljske registracije koji se kretao iz suprotnog smjera, a vozio ga je 73-godišnji poljski državljanin, naveli su iz PU istarske.
Motociklist je umro na mjestu nesreće, a prometnica od Vozilića prema Tunelu Učka bila je zbog očevida zatvorena za promet od 11,45 sati te se promet odvija obilazno peko Čepić Polja.