Nesreća kod Klisa

U sudaru dvaju autobusa i auta poginula žena, devetero je ozlijeđenih

Hina

Foto Ivo Čagalj / PIXSELL

Foto Ivo Čagalj / PIXSELL

U nesreći koja se dogodila u 7,37 sati na mjestu je poginula 56-godišnja žena iz osobnog automobila, dok je ukupno devet putnika iz oba autobusa ozlijeđeno. Nitko od njih nije životno ugroženJedna je osoba poginula, a devet je ozljeđeno u sudaru u kojem su u ponedjeljak ujutro na staroj kliškoj cesti sudjelovali osobni automobil te vojni i civilni autobus, doznaje se u splitskoj bolnici i policiji.


U nesreći koja se dogodila u 7,37 sati na mjestu je poginula 56-godišnja žena iz osobnog automobila, dok je ukupno devet putnika iz oba autobusa ozlijeđeno. Nitko od njih nije životno ugrožen, rekao je Hini liječnik Miho Sušić iz splitskog KBC-a.


»Većinom se radi o ozljedama koje putnici u autobusu zadobiju nakon što poslije sudara popadaju po podu. Možda će biti jedan lom podlaktice što se računa kao teža ozljeda s obzirom da se svaki lom tretira kao teža ozljeda. Svih devet putnika su trenutno na obradi u bolnici, pa će se vidjeti koje su točno ozljede zadobili«, izjavio je Sušić.
Policija na mjestu nesreće obavlja očevid pa je cesta zatvorena? za promet.


U vojnom nalazili nalazili su se vojnici, a u drugom autobusu su bila djeca koja su išla u školu.


Po pisanju medija jedan od autobusa pokušao je izbjeći sudar nakon što je pod njega podletjelo osobno vozilo ali je udario u drugi autobus.